Здравейте , днес след обяд централното ми отказа от веднъж,сутринта нямаше никакъв проблем, отключих багажника с дистанционното после го затворих после исках да отключа колата но не реагираше от дистанционното, пробвах багажника пак нищо.Проверих предпазителя който е 20А но е здрав , батерията на дистанционното я замерих 3.17волта палих колата няколко пъти но не иска ,от вътре като натисна копчето на вратата се заключват всички врати , с ключа от вън също работи но с дистанционното не иска , ключа е згъваем , (само с един ключ съм) намерих тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/showt...0%EB%ED%EE+156 но там нямаше конкретни мнения , може ли проблема да е в друг бушон или е в ключа ? благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
централното на 156 отказа от веднъж
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеБатерията на дистанционното как е и добре ли контактува с пластините
,преди малко слизах до колата и сега работи без нищо да съм пипалalfa romeo 156 1.9 jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от cuiceka Покажи съобщениебатерията е добре , лампата му святка силно
,преди малко слизах до колата и сега работи без нищо да съм пипалAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
При мене преди време така изчезна после се появи . Един ден раглобих дистанционнното смених му батерията почистих мястото където контактува и се оправи копчето за багажника , което общо взето ми е създавало проблеми 2 или 3 пъти . После установх , че копчето на платката за вратите не щрака и го подмених с ново прилагам снимка с подменото ключе . Сглобих дистанционното и рАботи без отказване .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеПри мене преди време така изчезна после се появи . Един ден раглобих дистанционнното смених му батерията почистих мястото където контактува и се оправи копчето за багажника , което общо взето ми е създавало проблеми 2 или 3 пъти . После установх , че копчето на платката за вратите не щрака и го подмених с ново прилагам снимка с подменото ключе . Сглобих дистанционното и рАботи без отказване .Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
Comment